Graszoden laten leggen

De gazonspecialist neemt graag het werk voor je uit handen zodat je verzekerd bent van een egaal en stralend gazon. Het is al mogelijk om je nieuwe gazon binnen één dag aan te leggen. Voor dat het zover is, neemt de gazonspecialist graag van tevoren contact met je op. Zo kan er  een passende offerte worden gemaakt, geheel vrijblijvend

Het is niet altijd nodig om een fysieke afspraak te maken. Aan de hand van duidelijke foto’s/video’s kunnen wij in veel gevallen een offerte toesturen.

Een nieuw gazon laten aanleggen

Het aanleggen van een gazon is niet per direct erg moeilijk. Wel vergt dit wat vaardigheid en kennis. Zo is het vaak niet gebruikelijk dat je zelf de juiste machines en gereedschappen hebt. Hierdoor kan het proces zelf gras leggen erg zwaar en vermoeiend zijn. Daar komt bij dat je misschien weinig tijd of zin heeft waardoor je het graag laat uitbesteden. Ons legteam ontzorgd je daarom graag. Door de juiste materialen met vakmanschap te combineren, kunnen wij meestal binnen een dag een nieuw gazon realiseren. 

Aanleg graszoden     graszoden laten leggen     

Graszoden laten leggen: de werkwijze

Onze legservice bestaat uit een A tot Z pakket. Dit betekent dat wij jou alles uit handen nemen. Van begin tot het eind. Het verwijderen of afvoeren van het gazon behoort hier ook bij. Het vervangen of aanleggen van een nieuw gazon ziet er dan als volgt uit: 

  1. Het machinaal verwijderen en afvoeren van het oude gazon
  2. Bewerken van de ondergrond met een frees of rotorkopeg
  3. Het bemesten van de ondergrond en dit in de grond mengen
  4. De ondergrond verdichten met een zware wals
  5. De ondergrond egaliseren
  6. Leveren en aanleggen van de graszoden
  7. Het bijsnijden en afwerken van het gazon
  8. Het opruimen van de werkplaats

Het eindresultaat en de verzorging

Nadat de werkzaamheden klaar zijn, bespreken we de verzorging van het gazon. Eerst het onderhoud van de komende twee weken, daarna het jaarlijkse onderhoudsschema. Daar worden alle belangrijke onderhoudsadviezen besproken zoals het sproeien, maaien en bemesten. Heb je toch een vraag over het onderhoud of merk je iets geks op? Meldt dit dan bij ons. In een vroeg stadium zijn beschadigingen of ziektes makkelijk te verhelpen. 

Een offerte voor graszoden leggen

Wij begrijpen dat je graag op de hoogte wilt zijn van het totale kostenplaatje alvorens er een akkoord komt op de werkzaamheden. Via de e-mail of het aanvraagformulier kun je gratis een offerte opvragen. Vergeet niet om een aantal duidelijk foto’s mee te sturen. Hierdoor kunnen we je sneller van dienst zijn. Mochten er aan de hand daarvan nog onduidelijkheden zijn, plannen we graag een afspraak in voor een vrijblijvende bezichtiging. Meer informatie over de graszodenlegservice. Neem dan contact met ons op. 

 

Heb je een vraag over gras?

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je antwoorden op heel veel vragen die te maken hebben met de aanleg en het onderhoud van gazon.

Bereken direct, online je prijs!

Kies zelf een datum om ze thuis te laten bezorgen of haal je graszoden op bij één van onze afhaallocaties bijSTOX tuincentrum Heerlen, Maasbracht en Roermond. Afhalen kan vanaf 5 m² en bezorgen vanaf 30 m².

Eerstvolgende leverdata
 
Laden...